Qui som?

Written by Albert Gargallo on 14 14+01:00 juny 14+01:00 2020 in with no comments.

INSTALRAPID va ser fundada per Enrique González l’any 1970. En el seus inicis van començar fent instal·lació i reparació de Radio, Televisió i electrònica en general. De seguida, va formar part d’associacions com FECEMINTE, FENITEL, etc.

Esta inscrita en el Registre General d’instal·ladors de telecomunicacions amb el nº 490 a nivell estatal i el nº 358 a la Generalitat de Catalunya.

Motivat per l’evolució i el creixement del mercat de les telecomunicacions, va anar ampliant els serveis que oferia, afegint els camps de porter/videoporter electrònic, sonorització/megafonia i sistemes de circuit tancat de televisió (CCTV) adaptant-se a les noves tecnologies.

Arribats al Juliol de 1991, es va inscriure a la D.G.P. amb el nº 1952 per estar autoritzat i legalitzat, per la instal·lació de sistema d’alarma de robatori.

A dia d’avui, treballem per continuar ampliant els nostres coneixements i les solucions que podem oferir. S’ha afegit el camp de cablejat estructurat i xarxes, es a dir tot el suport físic que faci falta per la connexió a Internet.

La llarga experiència acumulada, ens permet donar solucions tècniques de qualitat adaptades per qualsevol idea o projecte que necessitin.